Регистрация | Вход


Костадин Костадинов (32 г.) е заместник-председател на ВМРО. Написа потресаващата книга „Третата национална катастрофа”, в която засяга болезнения проблем с циганизацията на България. Той коментира пред „ШОУ” драматичните сблъсъци между двата етноса в Катуница, продиктувани от смъртта на 19-годишния Ангел Петров, който бе прегазен от джип на клана на “цар” Киро.

Б.р. В 21 ч снощи /понеделник/ агенция БЛИЦ съобщи, че Костадин Костадинов зрелищно е арестуван и проснат по очи от полицията във Варна, след което е откаран с полицейска кола!

- Какво ще кажеш за сблъсъка между българи и роми в Катуница?
- Те са цигани! Не са роми. В моя речник такава дума няма, тъй като няма такъв етнос!
Какво да кажа – сблъсъкът между българите и циганите не е от сега. Той продължава 20 години. Нормално беше да се надигнат жителите на Катуница срещу този мангал Киро, когото незнайно защо някои наричат с българската титла „цар” и я петнят по този начин.

Тия цигани убиха едно невинно момче и трябва да изгният в затвора!

И това е единодушното мнение на всички във ВМРО! Даже за такива случаи трябва да се възстанови смъртното наказание. Просто тоя Киро трябва да бъде премахнат от лицето на земята! Той и себеподобните му. Защото такива престъпници има страшно много. Помниш ли проф. Калоянов – убиха го цигани в кв.”Захарна фабрика” в София?

- Да, разбира се...
- А помниш ли, че след това излязоха стотици цигани въоръжени с ножове, брадви и колове и скандираха: „Смърт на българите!” Излезе ли тогава жандармерията да пази българите в „Красна поляна”?! За разлика от тогава обаче сега виждаме, че в Катуница изпратиха 200 жандармеристи.
Защо?! За да пазят мръсния циганин Киро! Престъпник с богато криминално досие, който е трябвало още преди години да е влязъл в затвора до края на живота си!Прикрепен(и) файл(ове)

http://static.blitz.bg/thumbnails/220/201109/20110927.ekwsqcsdxm.jpg

Кой е гласувал за тази новина


Коментари


Написано от Thomashauck (#1324)
252 дни
konsolidacja zadłużenia Leżajsk konsolidacja kredytów Zamośc kredyt konsolidacyjny Jędrzejów.

konsolidacja dla zadłużonych Kielce kredyty konsolidacyjne Zamośc konsolidacja kredytów Tomaszów lubelski.

kredyty gotówkowe Kraków pożyczka Strzyżów kredyt konsolidacyjny rzeszów Jarosław.Влезте за да коментирате или се регистрирайте тук.
banner


banner